Pellettikattilat ja Puukattilat

Jäspi Pellettikattilat. Pelletti 20,25,30,XL 30, YPV40

Laadukkaat kotimaiset Jäspi pellettilämmityskattilat hyvällä hyötysuhteella, jopa yli 90%. Kattilat soveltuu hyvin uudis- ja saneerauskohteisiin. XL-malli myös järjestelmiin, missä ei ole varaajaa! Suurten etuluukkujen vuoksi helposti puhdistettavia kattiloita! Kattiloihin on saatavissa, myös puupolttovarustus! Kysy tarjous!

Pelletti-25

Termax Pellet 25 Cr pellettikattila

Pellet 25 Cr on suomalainen 80-250 m2 kokoisiin omakotitaloihin suunniteltu pellettikattila. Kattila on varustettu pikanuohouslaitteella, joka tekee kattilan puhdistuksesta entistä helpomman. Poikkeuksellinen pitkä ja iso tulipesä mahdollistaa eteenpäin ja ylöspäin palavien pellettipolttimien käytön. Kaikki savukaasut nousevat ylöspäin, jolla on minimoitu veto-ongelmat, koska savukaasujen ei tarvitse kiertää missään vaiheessa alaspäin.

Iso molempiin suuntiin saranoitu poltinluukku aukeaa poltinta irroittamatta, jolloin tulipesän ja polttimen pään huolto on helppoa ja nopeata.

Käyttövesi tuotetaan kuparikampakierukalla. Kattila sisältää vakiona erillisen 6 kW sähkövaravastusjärjestelmän sekä poltintermostaatit. Kattilassa on vakiona myös sähköpistokkeet lämmönsäätimen muuntajalle sekä hälytykselle. Poikkeuksellisesti kattilan savusolassa on myös vakiona vetopelti sekä paikka vedontasaajalle.